Min hverdag

Her på Høgevej 5 hvor jeg bor, har jeg gode muligheder både inde og ude, til at drive en børnepasning. Jeg bruger vores køkken/alrum, gang, værelse og baggang til de daglige inde sysler. Og så har jeg indrettet en udendørs legeplads som er i en indhegnet have. Jeg har også en Christianiacykel så vi har mulighed for at komme ud i naturen, mødes med andre børnepassere og lave ture til de nærliggende legepladser.

Jeg arbejder efter de pædagogiske læreplaner og samspilshuset er også en medspiller i dagligdagen

I min private pasningsordning, ønsker jeg at give børnene en tryg, omsorgsfuld og genkendelig hverdag og at der bliver lyttet til det enkelte barn. I samarbejde med børnenes forældre ønsker jeg at udvikle det enkelte barn, gøre det selvstændig og gøre barnet klar til at komme videre i børnehave.

Jeg elsker at synge sammen med børnene og det giver mulighed for at lave en masse sanglege, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig rent motorisk.

Omsorg og tillid er en stor medspiller i min hverdag med børnene.

Det betyder også meget for mig at børnene får en sund og varieret kost, med hjemmebag og hjemmelavet sund mad. Jeg følger selvfølgelig kostrådene for børn fra 0-3 år.